Skab noget unikt – noget helt særligt!

Skab noget unikt – noget helt særligt!

Har du hørt om eller stiftet bekendtskab med lærredstryk førhen? Hvis ikke er det en god idé at læse med her – og hvis ja, ved du allerede hvorfor det er helt genialt. Den ideelle og oplagte måde at skabe noget helt unikt og særligt på. 

Men hvad er lærredstryk egentlig? 

Godt spørgsmål! Lærredstryk – eller lærredsprint som det også ofte kaldes – er et tryk eller print skabt på lærred. Du kan selv vælge motivet, så derfor er et lærredstryk oplagt, hvis du ønsker at skabe noget helt unikt, særligt og ikke mindst ganske personligt.  

Desuden er lærredstryk en god gaveidé. Vi kender alle typen, der har det hele. Typen der aldrig ønsker sig noget som helst – og man skal år efter år lægge hovedet i blød og være kreativ. Ikke med lige store dele  held hvert år, bevares. Derfor er det en god overraskelse – både sød, flot og personlig – til én du holder rigtig meget af. For med et lærredstryk kan du forevige et godt minde og lade det pynte i dagligstuen – se bare her

Det naturlige og det flotte

Ved at bruge lærredstryk kan du printe dine private fotografier og billeder ned på et naturligt materiale som bomuld. Det giver et henkastet og naturligt look, der vil pynte i de flestes hjem. Denne måde at forevige sine gode minder på, er fyldt med liv og varme – og det smitter altid af på motivet. Ja, man kan ikke blive andet end glad i låget af at se på sådan et fint og personligt motiv. 

Flere steder tilbyder desuden utrolig høj kvalitet, hvad angår lærredstryk. Det er vigtigt at have dette for høje, idet det ikke er ideelt at gøre sig i dårlig kvalitet. Dårlig kvalitet medfører, at vi hurtigere smider vores fine sager ud, og af samme årsag ser vi os nødsaget til at købe nyt. I den bæredygtige tankegang er denne løsning ikke hverken holdbar, brugbar eller noget vi bør gøre os i. 

Desuden ses den gode kvalitet ikke blot i materialets holdbarhed – selve trykket eller printet er ofte skabt med en UV-printteknik, der skaber gode resultater af høj kvalitet. Så du kan godt glemme ALT om grumsede billeder. Det er der alligevel ingen, der er tjent med. Så er det sagt!

Så vælger du et lærredstryk, er det ikke blot et tilvalg af det naturlige og det flotte – det er også et tilvalg af god kvalitet!

 

1 kommentar

  1. Hejsa Neonlys.dk
    Det er altså bare mega fedt skrevet. Jeg kommer helt sikkert tilbage og læser på jeres med på jeres andre nyheder Dbh, Laura

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *