Er du voyeur eller belurer?

Så er du typen, der nyder at se folk klæde sig af, være nøgne og dyrke sex. Uden selv at deltage. Uden selv at være til stede. Uden egentlig at være velkommen. En voyeur er nemlig en belurer, der gemmer sig og håber at en sexuel akt vil udfolde sig for øjnene af ham eller hende. Nogle voyeurer tænder mere på at se andre have sex end selv at have sex. Det forbudte i at se på andre gøre noget intimt. Det forbudte i at følge med i andres sex eskapader. Det forbudte i at gøre noget, man egentligt ikke burde. Det forbudte i at gøre noget forbudt.

Hvis du er voyeur er sommerperioden din favoritsæson. For det er nu alle typer mennesker, singler, par, folk der dater og venner med fordele der elsker Dogging Fun bliver mere synlige rundt omkring i landskabet. På terrassen, i haven, på stranden, på parkeringspladsen. Eller på hotellet, hvor der tilfældigvis ikke er rullet ned eller trukket for. Det kan være ganske pirrende at se på andre mennesker, som ikke har den fjerneste anelse om at de bliver beluret, dyrke sex. Alle former for sex. Stående, liggende, hoppende, dansende (på Roskilde Festival). Man træder nemlig ind i et rum, som ellers ikke er tilgængeligt. Et rum som kun tilhører dem, som er i akten, dem som er inviteret indenfor. Og det rum tilhører kun de to (medmindre de er flere) og ingen andre. Der findes specifikke steder, der er særligt populære for Dogging Fun, find mere inspiration og info her: dogging-fun.dk så ved du hvor du skal kigge næste gang.

Og det er netop dette hemmelige rum voyeuren sniger sig ind og lader sine egne fantasier få frit spil. Må man gerne holde øje med andre der dyrker sex? Det kommer så sandelig an på, hvor det foregår henne. Er du på ferie i Italien og bor på hotel,og ser at der på hotellet overfor står en italiensk hingst i gang med tilfredse sig selv eller sin partner på altanen..ja, så er det ikke ulovligt. Han eller de er sandsynligvis gået ud på terassen for at blive set. Men sidder du derimod i en busk eller i din bil med kikkerten fremme for at få øje på noget, der ikke kommer dig ved, så skal du pakke den væk igen. Der kan vanke bøder på den bekostning. Og måske øretæver, hvis du ikke får benene på nakken hurtigt nok.