Coronakeder du dig? Læs med her

Hvis du er en af de mange danskere der har valgt at gå i frivillig karantæne for at mindske smittefaren, så er der gode chancer for at du måske er begyndt at kede dig en smule og har indset at det ikke er så nemt som det lyder at kun være i sit eget selvskab i 14 dage. 

Er du løbet tør for steder som du kan gøre rent- og støvsuge, så kan du med fordel læse med her, hvor jeg kommer med et par ting som du kan kaste dig ud i derhjemme, der virkelig tager tid.

Har du overvejet værdien af webinarer?

Hvis der er én ting dansk erhvervsliv har lært i alt det her, så er det at man kan sælge, undervise og holde møder om stort set alt online, og at det faktisk slet ikke var så svært som man troede.

Hvis du alligevel bare går derhjemme og venter på at kunne komme udenfor igen, så kan du da ligeså godt kaste dig ud i selvlæring – det kunne være at du kunne lære noget nyt og overtage andre postioner på dit arbejde, når det engang åbnede op igen.

Det kunne også være at du sad fast i din hobby, enten på grund af mangel af viden eller manglende motivation. Her kan webinarer om din hobby høj grad være med til at skubbe det i gang igen – det er sundt for os mennesker at have hobbyer, og man burde virkelig ikke lægge den fra sig, det er ikke sundt for sjælen. 

Renovér

Hvis der er én ting Danmark har fået travlt med i disse tider, så er det at renovere. Gør det selv bølgen er over os, og du kan ligeså godt hoppe med på den – for det er faktisk et ret smart tidspunkt at gøre det på. 

Nu står sommeren lige for døren og mange mennesker har allerede luret at hvis de renoverer hårdt i coronatiden, så kan de slappe af når sommerferien engang kommer – og det burde du også.

Hvis du har en cykel i skuret som du egentligt gerne vil cykle på men ikke gør fordi den er i stykker, så er nu det perfekte tidspunkt at støve den af og virkelig få den fikset. Det samme gælder for de læsere der går med planer om at male hele boligen – hvis der var ét tidspunkt der skulle være godt, så var det nu – chancen for at få gæster er lig nul.