Få en flot facade med sandblæsning

Skal du have lavet din facade, uanset om det drejer sig om at den skal have en ny omgang maling, mures op eller gennemgå en større renovering er det en god ide at starte med en Billig Mobil sandblæsning af din facade.

Ved at sandblæse din facade fjerner du gamle rester af pus, kalk og maling og den vil stå pæn og ren og det vil resultere i et pænere resultat der vil holde længere end hvis der ikke var blevet sandblæst forinden. 

Start i god tid med at få sandblæst så evt. fugt er forsvundet fra huset inden der mures eller males.

Bestil en miljøvenlig sandblæsning

I dag hvor vi ved hvor vigtigt miljøet er og hvilke konsekvenser det kan have, hvis vi ikke vælger rigtigt er det også vigtigt at vælge en miljøvenlig sandblæsning, hvor sandet bliver genbrugt en 20-200 gange før det bliver omsmeltet og genbrugt. Samtidig vil en miljøvenlig sandblæsning også betyde, at der vil forvinde mindre af den gamle facade ned i din have og grundvand. 

Få mere end et tilbud

Inden du siger ja til en håndværker er det en god ide at indhente mere end et tilbud. Dermed sikre du dig at du ikke siger ja til den første og bedste, som måske ovenikøbet også er den dyreste og dårligste. Husk at få tilbudene på skrift så du kan sammenligne dem. Samtidig skal du ikke fokusere på prisen alene men også huske at kigge på kvaliteten. Måske bruger de en mere miljøvenlig tilgang eller maskiner, der ikke sviner så meget. Sidst men ikke mindst vælg ud fra hvilke indtryk har du af firmaet. Virkede det som om firmaet vidste hvad de lavede og gav det et positivt indtryk. Hvis ikke så vælg at få et tilbud fra nogle andre.

Tjek Trustpilot

Husk også at tjekke Trustpilot og andre lignende sider. Her er det vigtigt ikke at fokusere på de bedste og dårligste anmeldelser, men se på den generelle linje. Vi har alle venner, der gerne vil hjælpe med en god anmeldelse og en dårlig oplevelse er mere tilbøjelig til at blive delt end en god. Og det er desværre også sket at konkurrenter har skrevet en dårlig anmeldelse for at skade.